Apasă tasta Enter

Card de bibelou la Alpha Bank

„Mihai, cardul! Ai luat cardul de credit de la Alpha Bank?” zice fata cu o voce plangacioasa si care iti zgarie timpanul, iar Mihai incepe sa se invarteasca prin casa ca un tembel cu un rucsac in spate si cu un ciorpac pe umar ca doar era echipat de o vacanta in Grecia. Ar parea ca mai degraba se duc la pescuit pe balta, nu in vacanta in Grecia.

Fata continua sa insire chestii despre cardul asta, plangand si scremandu-se! Cardul aparuse deja in imagine, iar cei doi protagonisti se duc in ceata planului secund. Ea plange si el se invarteste cautand frenetic cardul. Nu pot sa garantez, caci Mihai e in ceata planului secund, dar pare ca il cauta inclusiv sub pat. Familie traditionala, ce sa zic 🙂

Bai, si surpriza suprizelor, dincolo de plansul isteric al fetei si invarteala haotica a lui Mihai pe sub pat si mai stiu eu pe unde, ce credeti, cardul este gasit sprijinit de un bibelou.

Ce nu am inteles din reclama este nu ce face cardul, ca este greu de inteles oricum din vaicareala fara rost a fetei, ci faptul ca acel card sta sprijinit de un bibelou.

Eu am crezut toata viata ca oamenii tin cardurile in portofel, dar se pare ca Alpha Bank recomanda sa-l sprijini de bibelou.

Deci ce am retinut noi din reclama? O fata enervanta care plange si se vaicareste, un baiat tembel care cauta un card sub pat si un card care sta sprijinit de un bibelou.

Gata, am zis! Ma duc sa-mi cumpar un bibelou! De care bibelou doriti sa cumparati? Pai unul pentru carduri sa fie!

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *