Cine suntem | Redacția

Suntem două organizații neguvernamentale independente, Asociația CSR Nest și Grupul de Educație și Acțiune pentru Cetățenie (GEAC), care cred într-un proiect jurnalistic interuman dedicat vârstei a 3-a.

Suntem adepții ideii că scrisul și povestitul au un rol terapeutic – emoțional, psihic și cognitiv. (Societatea Americană de Neurologie)  

Suntem convinși că Revista Seniorul poate disloca preconcepțiile și discriminarea pe criteriul vârstei – cea mai dureroasă și ilogică formă de înstrăinare într-un așezământ uman.

Suntem o redacție intergenerațională deschisă formată din oameni și organizații care povestesc despre „lume și viață”, îmbătrânire și bătrânețe în România.

Ne dorim:

  • Implicarea seniorilor care au un cuvânt de spus și o spun bine, indiferent de tema abordată;
  • Implicarea tinerilor și a specialiștilor în diverse domenii de interes pentru tematica și profilul Revistei Seniorul;
  • Implicarea ONG-urilor și a instituțiilor cu proiecte și servicii pentru oamenii în vârstă;
  • Implicarea împreună în campanii de sensibilizare și conștientizare pe tema îmbătrânirii și a bătrâneții în România.

Revista Seniorul este un proiect integrat în Platforma Seniorul. Ce urmărim prin acest program puteți citi AICI.

Redactia Seniorul.ro
2017, iarna. Început


Spune ce crezi

2 comentarii
  • Dragă Seniorul.ro, abia te-ai născut, ești mititel dar…promiți mult. Îți doresc să crești repede mare…”cât alții în”…ști tu…să fii înțelept precum promite numele și să ai parte de oameni cu suflet și dorință de a trăi frumos. Eu promit să fiu mereu alături de tine. Să ne trăiești întru mulți ani!

  • Frumos articol, Liliana… Cat mai multe articole sensibile, pline de emotii… Revistei voastre ii doresc sa se ridice ca Fat Frumos, intr-un an cat altele in sapte…