Știri

Seniorii Asociației Niciodată Singur deapănă povești în campania Alături de Oameni

Revista Seniorul · 46 sec read >

Farmaciile Dr. Max, agenția de publicitate Ogilvy România și Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor sunt împreună într-un partneriat care urmărește combaterea singurătății și a efectelor izolării în rândul vârstnicilor.

Ogilvy a invitat la depănat povești câțiva dintre seniorii de care are grijă  Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor.  Interlocutorii acestora sunt câteva dintre numele importante din spațiul public românesc, Teo Trandafir, Iuliana Tudor, Andreea Bălan și Teo Rogobete, iar interviurile realizate pe platforma Zoom au strâns deja peste 750.000 de vizualizări în social media.

Obiectivele principale ale parteneriatului sunt creșterea numărului de beneficiari și voluntari cu peste 200% și de extindere a programului în noi orașe, de la 8 în prezent la 10, până la finalul anului. Dincolo de vizitele de socializare la domiciliu ale voluntarilor și ajutor practic, este vorba și despre ajutor material personalizat, în funcție de nevoi și de organizarea de evenimente dedicate, atât la domiciliu, cât și în căminele de bătrâni.

Revista Seniorul
Povestim între generații Profile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *