Dragi prieteni seniori 60+, Fundația Ana Aslan Internațional derulează un proiect European deosebit de interesant, dedicat seniorilor de peste 60 de ani, care are ca scop prevenirea Fragilității, determinarea gradului de fragilitate și prevenirea riscurilor de căderi asociat.

Ne aflăm acum în stadiul dezvoltării și finalizarii platformei care va ajuta seniorii să își îmbunătățească starea fizică, dar și cea cognitivă. Și în acest punct al cercetării, avem nevoie de dumneavoastră, ca voluntari!

Sugestiile, comentariile și mențiunile dumneavoastră joacă un rol vital în atingerea scopului nostru de a oferi seniorilor o soluție intuitivă cu un cost eficient seniorilor, medicilor și terapeuților, în combaterea fragilității.

Vă rugăm să intrați pe link-ul de mai jos și să oferiți opinia d-voastră completând un scurt chestionar. Veniți astfel în sprijinul echipei noastre de cercetare, dar și a tuturor seniorilor europeni!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScg2HOLbKGGORgJ-PbX6-oV8VS6QgTDiKY0mseFNvQmwZpXAw/viewform?usp=sf_link

Reacții la articol
Arată Hide comments
Comments to: Seniorii, chemați să-și exprime opinia într-un proiect european care le va îmbunătăți starea fizică și cognitivă
  • 25.04.2020

    Excelenta idee, excelenta actiune!

    Reply
Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.